Izvor: kurir
02.01.2024 u 20:22
0

„PRAZNIK ZNAČI BITI SA PORODICOM UZ SARMU“: Milica je naša nada i ima jedan plan

Nije iz Zrenjanina kao Ivana Španović, ali je njen Novi Sad udaljen malo manje od 55 kilometara. Deluje da u tom predelu ima nečeg posebnog što devojkama daje "specijalne moći", pa mogu da "lete" i po sedam metara. Milica Gardašević još uvek nije prešla tu čarobnu granicu, ali ima tek 25 godina i dosta vremena da joj se to dogodi.

Trenutni rekord mlade atletičarke je 6,91, do njega je stigla na Balkanijadi u Kraljevu na leto 2023. godine, a tim skokom je ujedno i obezbedila vizu za Olimpijske igre u Parizu. Godina za njom je, kako kaže, delimično uspešna, a nada se da će naredna biti bolja.

Kako po tvom mišljenju izgledaju idealni novogodišnji i božićni dani? Gde i sa kim je najbolje ih provesti?

– Praznike volim da provedem u krugu porodice i sa prijateljima. Nije mi bitno gde smo nego da smo na okupu. I da ima sarme.

SRBIJA ZAVRŠILA USPEŠNO 2023. GODINU: Ovo su sportisti koji su izborili učešće na Olimpijskim igrama u Parizu

Kako će sve to iz prvog pitanja ove godine izgledati u realnosti? Da li ima prostora da se malo odmori od obaveza i da se provede vreme sa prijateljima i porodicom?

– S obzirom na to da mi nemamo godišnji odmor tokom praznika ume da bude zahtevno uskladiti želje i mogućnosti, ali svakako nije nemoguće.

Koji novogodišnji poklon koji si dobila pamtiš kao najlepši?

– Dobila sam pre petnaestak godina gitaru koju sam silno želela. Nikada nisam naučila da je sviram…. ali to mi je prvo palo na pamet.

Kako ocenjuješ 2023. godinu, rezultate i učinak tokom nje?

– Sezona koja je iza mene bila je puna uspona i padova. Mnogo vrhunskih rezultata i neminovno neka razočarenja. Ipak norma za Olimpijske igre u Parizu je jedino što ću poneti sa sobom u 2024. Tome se radujem.

Kakve su želje za sledeću godinu? Prvenstveno profesionalni ciljevi, a posle i neki lični planovi, ako postoje.

– U narednoj sezoni očekuje nas mnogo takmičenja, mnogo nastupa u dresu reprezentacije i naravno Olimpijske Igre. U skladu sa tim, jedini plan mi je da čuvam zdravlje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter