Izvor: Tanjug
27.05.2020 u 13:56
0

ŠAPIĆ SIGURAN: Država bezrezervno da ulaže u sport,kulturu,obrazovanje!

Nosilac izborne liste „Pobeda za Srbiju“ i predsednik Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić poručio je da postoje određene oblasti u koje država mora da ulaže bezrezervno, jer se, kako smatra, samo tako kvalitetno ulaže u svoju budućnost.

PROČITAJTE I OVO

RAZVEZAO JEZIK! Najveći estradni makro progovorio kome je podvodio starlete i uspešne žene

BRUTALNI UBICA PRED SUDIJOM Ovo su detalji monstruoznog ubistva maćehe

NORVEŠKI AMBASADOR POSLAO JAKU PORUKU: Norveška i Srbija udruženim snagama protiv nepravde

TUGA! DANAS JE SAHRANA DEČAKA KOJEG JE UBILA STRUJA: Ne znamo kako ćemo dalje bez Leona

U AUTU DVA PUTNIKA A ZA LEČENJE 2.100 EVRA: Evo koja pravila u Grčkoj stvarno važe, a šta je potpuna NEISTINA

– Sport, kultura i obrazovanje ne mogu i ne smeju nikada da budu deo tržišta. Država i narod koji ne ulažu u svoj sport, kulturu i obrazovanje ne mogu da sačuvaju nacionalni identitet i njihova budućnost nikada neće biti svetla – naveo je Šapić.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter