Izvor:
30.05.2019 u 11:48
0

VELJKO RAŽNATOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA HAPPYTV.RS OTKRIO SIMPATIČNI RITUAL PRED SVAKI MEČ: Spreman za BOKSERSKI SPEKTAKL! (VIDEO)

Bokserski spektakl "Poklon Beogradu" biće održan 31. Maja u Hali "Ranko Žeravica" u kom ćemo biti u prilici da gledamo meč između našeg kruzeraša Veljka Ražnatovića i Hrvata iz Čapljine, Petra Mrvalja.

Naime, povodom značajnog sportskog spektakla Ražnatović je specijalno za portal Happytv.rs otkrio koliko je uzbuđen zbog predstojeće borbe.

– Spremali smo se dugo, sve su se kockice poklopile da zablistam. Očekujemo pobedu idemo na sve – kazao je mladi kik bokser.

Veljko je otkrio ko mu je inspiracija i šta mu je ritual pred svaki meč.

Žena me poljubi pred svaku borbu i uglavnom pobedim – priznao je on.

Pored toga, Veljko je kazao da će ga sutra sa tribina bodriti mlađa sestra Anastasija Ražnatović, koja mu je, takođe velika podrška u životu.

U noći spektakla biće prisutni i neki od preživelih boraca sa Košara, mesta gde su pre 20. godina zajedno sa svojim poginulim drugovima branili i odbranili našu zemlju od terorista.

Organizatori događaja potrudili su se da "ivent" ima i humanitarni karakter.

U hali će biti postavljene humanitarne kutije Udruženja "Uvek sa decom", koje vodi brigu o deci oboleloj od raka sa IORS u Beogradu, gde će svi prisutni moći da daju prilog za pomoć.

Šta je Veljko sve otkrio možete čuti u snimku ispod teksta:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter