Izvor: Arenasport.com
13.05.2023 u 09:11
0

VK NOVI BEOGRAD protiv OSC-a u pretposlednjem kolu Lige šampiona

Vaterpolisti Novog Beograda pobedili su kao gosti u Budimpešti ekipu OSC (11:9) u pretposlednjem kolu Lige šampiona.

Novobeograđani su na taj način obezbedili drugo mesto u B grupi pred Fajnal-ejt koji se treći put uzastopno održava u Beogradu od 31. maja do 3. juna. Prošlogodišnji finalisti Lige šampiona imaju šansu i da osvoje prvo mesto, ali za takav epilog neophodno je da Novi Beograd u poslednjem kolu savlada Špandau, a da Breša izgubi od dubrovačkog Juga.

Iako je ekipa trenera Živka Gocića u Budimpešti bila oslabljena neigranjem Nikole Jakšića, Novi Beograd je uspeo da zabeleži devetu pobedu u elitnom takmičenju ove sezone. Najzaslužniji za veoma važan trijumf bili su Strahinja Rašović i Angelos Vlahopulos sa po tri gola, dok se u redovima domaćih istakao Varga Salamon sa tri pogotka.

SRBIJA SA EGIPTOM: „Delfini“ danas startuju na turniru u vaterpolu na plaži

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter