Izvor:
10.03.2017 u 22:57
0

Vlada Srbije: IVANI ŠPANOVIĆ I TRENERU OBRADOVIĆU PO 20.000 EVRA!

Atletičarka Ivana Španović i njen trener Goran Obradović dobiće po 20.000 evra za zlatnu medalju na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu, saopštila je Vlada Srbije.

"Donošenje ovog rešenja je od veoma važnog interesa za razvoj i afirmaciju sporta, za što bolju motivaciju i pripremu sportista za postizanje boljih rezultata koji će doprineti afirmaciji naše države, pa je samim tim od velikog značaja i interesa za Srbiju", navodi se u saopštenju.

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović je u nedelju osvojila zlatnu medalju na takmičenju održanom u Beogradskoj areni, skokom od 7,24 metara, čime je postavila nacionalni rekord i treći najbolji dvoranski rezultat svih vremena.

Izvor: Blic
Foto: ARhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter