Izvor: TELEGRAF
17.11.2023 u 18:13
0

OTKRIO EKSKLUZIVU: Medvedev greškom otkrio kada Đoković igra polufinale sa Alkarazom

Nenamerno se izlanuo o terminu svog meča i otkrio kada igra Novak

Na konferenciji za medije posle meča sa Karlosom Alkarasom Danil Medvedev je dao izjavu kojom je možda otkrio termin igranja Novaka Đokovića.

Bilo je poznato koji dan se igra, a to je subota 18. novembar, samo se čekalo da turnir objavi termine polufinalnih mečeva.

– Energija kada znate da ste prošli i imate meč da igrate nije ista, za mene postoje određeni delovi tenisa gde ne kontrolišem energiju dovoljno. Dva puta sam bio u goroj situaciji, bolje da kažem u sličnoj. Energija nije ista. Ne želite da skočite i da povredite koleno, to nikad ne radim, samo koristim kao primer. Imam novi meč u 14.30. Moram da počnem da razmišljam kako da ga dobijem, žao mi je Rubljova koji se radovao meču večeras – rekao je Medvedev.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter