Izvor: Blic.rs
30.10.2023 u 10:35
0

Ovo je priča o Denveru koja nije smela da bude objavljena: Čovek koji stvara dinastiju s Jokićem je rekao previše – sad se kaje

Dinastija Nugetsa-Kelvin But i priča koja nije trebalo da bude objavljena

Generalni menadžer Denver Nagitsa, Kelvin But, u velikom intervjuu za „Ringer“, najavio je novu sezonu i svoje viđenje kluba u budućnosti. Tim iz Kolorada želi da stvori dinastiju u kojoj će se sve vrteti oko Nikole Jokića, ako sve bude išlo po planu – smeše se nove titule, a Kelvin želi barem tri prstena uz osvojeni iz sezone 2022/2023.

Priču Kelvina Buta za Ringer prenosimo u celosti, a zanimljivo je da je izazvala mnogo kontroverzi. Naime, Kelvin je rekao i neke stvari koje nije želeo da isplivaju u javnost. Ispostavilo se da je došlo do nesporazuma ili zloupotrebe, jer je izvesno da su neke stvari iz neformalnog razgovora ipak otišle u etar, kao priča o Bounsu Hajlendu.

U svakom slučaju, portal Ringer dao je intrigantan i insajderski ugao iz kancelarije Denvera, iako se u klubu sigurno kaju zbog dela priče koji je objavljen.

„Osveženi od leta, šampionskih cigara, zdravica sa šampanjcem i slavljeničkog plesa, Denver Nagetsi se ne spremaju samo da okače svoj prvi šampionski transparent u 47 godina postojanja kluba – oni gledaju kako da stvore dinastiju.

Generalni menadžer Nagetsa Kalvin But je bio iskren u vezi sa ciljevima svoje franšize kada smo se našli na ručku u Denveru ovog leta van sezone.

– Naši momci su umorni. Biće teško ponoviti ovo. Ali ako sve bude optimizovano, trebalo bi da osvojimo tri ili četiri titule.

Kelvin But

Nagetsi su izgubili samo dva igrača u postsezonskoj rotaciji i dodali su pojačanja da to nadoknade. Ali što je najvažnije, svi njihovi ključni igrači su zaključani, uključujući Nikolu Jokića, dvostrukog MVPja i MVP-ja finala, koji sa 28 godina verovatno još uvek može da napreduje. Džoker može biti slobodan igrač nakon sezone 2026-27, a do sada niko nije pronašao način da neutrališe njegov jedinstveni set veština. Ovo je delom zbog pažljivo sačinjenog igračkog kadra koji ga okružuje, sa balansom napada i odbrane, prisustvom veterana i mladim talentima koji naglašavaju njegove retke sposobnosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter