Izvor: BSC happy portal/Mediji
12.08.2023 u 11:03
0

PEP URLAO NA HALANDA, A ONDA MUK – UGLEDAO KAMERU (VIDEO)

Norveški napadač Erling Haland postigao je dva gola u ubedljivoj pobedi Mančester sitija protiv Barnlija – 3:0. Oba puta se upisao u strelce u prvom poluvremenu, međutim trener „građana“ Pep Gvardiola očigledno nije bio potpuno zadovoljan, pa je odlučio da mu to kaže u pauzi između dva dela igre.

GORI SMO I OD GIBRALTRA: Očajan učinak srpslikh fudbalera, u pitanju i sledeća sezona u Evropi, nadu održava samo Zvezda

Haland je fantastično ušao u novu sezonu. Korpulentni napadač je postigao dva gola za poluvreme na startu Premijer lige, ali ni to nije oduševilo menadžera Sitija Pepa Gvardiolu.

Njemu nešto nije „selo“ kod Halanda. Odlučio je to da mu kaže u lice i prilično je urlao na njega govoreći mu šta treba da radi.

Sve je to snimala kamera. Pep je to brzo primetio i zatim ju je odgurnuo poručivši kamermanu da „ode od njega“.

Podsetimo i to, prošlu sezonu Haland je okončao sa 52 pogotka na 54 utakmice, a kako je krenuo u ovoj, čini se da je rekord ugrožen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter