Izvor:
23.03.2024 u 16:38
1

PORAZ OD RUSIJE POMOGAO JE SELEKTORU STOJKOVIĆU DA SHVATI OVO: Direktor Stojanović otkrio šta je to Piksi video u Moskvi!

Fudbalska reprezentacija Srbije razočarala je naciju porazom od Rusije (0:4), u prvom prijateljskom meču krajem marta.

Priliku za iskupljenje Orlovi će imati u ponedeljak (19.00) u Larnaki protiv selekcije Kipra.

Direktor A reprezentacije Stevan Stojanović svestan je da su srpski fudbaleri odigrali katastrofalan meč u Moskvi protiv Rusije. Ali je ubeđen da je selektor Dragan Stojković video ono što je želeo.

– Prijateljske utakmice u martu imaju svoju svrhu, koristimo ih za proveru, pre svega da selektor Stojkovic dobije uvid u formu igraca koji do sada nisu bili često na spisku. I sve provere, prethodna u Rusiji, sada i na Kipru, služe da se dobije uvid u sve. Na stranu to što se desilo u Moskvi, mislim da je sudija prestrogo doneo odluku o isključenju Milana Gajića – kazao je Stevan Stojanović i dodao:

– Pravila su u redu, ali svi znamo da je utakmica u Moskvi imala posebnu konotaciju, poentu. Poraženi smo, ali mislim da je selektor mogao da vidi ono što ga zanima i donese neke odluke pred drugu proveru koja nas očekuje, sada na Kipru.

Srpskim fudbalerima ostaju još tri provere do starta na Evropskom prvenstvu.

– Sledi Kipar, a zatim dve veoma ozbiljne utakmice pred start EURO. Dueli sa Austrijom u Beču i Švedskom u Stokholmu. Dve jake, dobre provere, dovoljno da selektor dobije jasnu sliku, čistu situaciju pred ono što nas očekuje u Nemačkoj.

Direktor tvrdi da igrači rade u pozitivnoj atmosferi i da su spremni za Kiprane.

– Bez obzira na poraz u Rusiji, igrači su svesni svega. Pružiće maksimum na Kipru, a očekujem naravno isto i na utakmicama koje predstavljaju poslednju glazuru pred prvi meč sa Engleskom na EP.

Stručni štab i fudbaleri gledali su u subotu uveče utakmice Engleske protiv Brazila, odnosno Danske i Švajcarske.

Iskupljenje

Mijat: Protiv Kiprana drugo lice

Mijat Gaćinović, povratnik u redove reprezentacije, imao je sjajnu priliku da pogodi mrežu Rusa, ali njegove „makazice“ poslae su loptu visoko preko gola.

– Iskreno, zaboleo nas je ovaj poraz, naravno nismo ga ocekivali, išli smo sa namerom da pobedimo tu utakmicu. Pokušao sam da postignem gol „makazicama“. Trebalo je da pogodim mrežu, iako nije bila baš laka situacija. Izvukli smo pouke, a protiv Kipra ćemo pokazati drugo lice – rekao je Gaćinović.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PORAZ OD RUSIJE POMOGAO JE SELEKTORU STOJKOVIĆU DA SHVATI OVO: Direktor Stojanović otkrio šta je to Piksi video u Moskvi!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter