Izvor:
23.03.2024 u 17:11
0

KRAJ JEDNE KOŠARKAŠKE ERE: Nemanja Bjelica se oprostio od košarke

Jedna velika karijera je završena! Bivši košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Nemanja Bjelica odlučio je da stavi tačku na profesionalno bavljenje košarkom. On je to potvrdio objavom na zvaničnom instagram nalogu, uz trominutni video prilog i opis: „Hvala ti košarko“.

PORAZ OD RUSIJE POMOGAO JE SELEKTORU STOJKOVIĆU DA SHVATI OVO: Direktor Stojanović otkrio šta je to Piksi video u Moskvi!

Poslednja stanica u karijeri sjajnog univerzalca bila je Crvena zvezda, u koju je stigao na pozajmicu iz Fenerbahčea. Međutim, nije stigao da u povratničkom mandatu debituje za klub koji ga je proslavio. Već tokom leta, tokom teških treninga Duška Ivanovića, počelo je da ga izdaje telo.

kk crvena zvezda

Ostaće upmaćen Nemanja Bjelica kao jedan od najboljih igrača u novijoj istoriji srpske košarke. Osvojio je brdo trofeja i individualnih priznanja. Na Mundijalu 2014. godine u Španiji osvojio je srebrnu medalju sa selekcijom Aleksandra Đorđevića.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter