Izvor: BSC HAPPY/TELEGRAF
17.12.2023 u 11:28
0

PRODUŽIO UGOVOR: Nedeljković Zvezdin do 2027. godine

Mladi fudbaler Crvene zvezde Kosta Nedeljković produžio je ugovor sa šampionom Srbije do 2027. godine, saopštio je danas beogradski klub.

Nedeljković je juče napunio 18 godina. On igra na poziciji desnog beka.

ZVEZDA SE HITNO OGLASILA! Demantovala povezanost sa Superligom

– Ponosan sam zbog produžetka ugovora i zahvalio bih se upravi kluba, kao i treneru na ukazanom poverenju. Nadam se da im to odnosom prema radu, ali i igrama na terenu vraćam. Sigurno je da sam mnogo zreliji kao igrač i čovek u odnosu na jul kada sam prethodni put potpisivao ugovor sa Zvezdom“, rekao je Nedeljković, prenosi zvanični sajt kluba.

– Mnogo sam napredovao, i zahvalnost tome dugujem starijim saigračima iz prvog tima koji su me odlično prihvatili. Ipak, i tada, kao i sada, imam samopouzdanje, verujem u sebe još više, usled tog iskustva igranja u prvom timu, pa i Ligi šampiona. Nisam još uvek ni svestan toga da sam protiv igrača koje sam do skora gledao na televiziji sada igrao. No, sem poštovanja ništa drugo nisam imao za njih. Na terenu bez straha i uvek borba za Zvezdu – dodao je mladi fudbaler Crvene zvezde.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter