Izvor: BSC HAPPY/NOVOSTI
17.12.2023 u 10:17
0

BOGDANOV DECEMBARSKI LET: Srpski as u pobedi Atlante nastavio niz sjajnih partija

Atlanti ne ide dobro u decembru, ali je Bogdan Bogdanović u visokom letu. Sjajne partije beka „jastrebova“ ovog meseca napokon su nagrađene pobedom kojom je njegov tim prekinuo niz od pet poraza.

Hoksi su se revanširali Torontu za poraz u Kanadi, na svom terenu slavili su 125:128 u petom uzastopnom meču u kojem je srpski reprezentativac postigao 20 ili više poena. Osim protiv Denvera, kada je sa 40 ostvario rekord karijere, ustalio se na brojci 20. Toliko je isporučio Reptorsima prehodne večeri, uz šut iz igre 7/16, šest asistencija i tri skoka.

„JOKIĆ SE BAVI KONJIMA I VOZI BICIKL PO GRADU“ Nikolin saigrač iz NBA ispričao detalje svoje posete Somboru

Decembarski prosek kapitena Srbije je 23 poena po meču, što bi moglo da ga ubaci u najuži krug kandidata za najboljeg šestog igrača lige.

Protiv tima našeg trenera Darka Rajakovića briljirao je Bogdanov saigrač Trej Jang sa 38 poena i 11 asistencija. Iz utakmica prošle noći vredi izdvojiti učinak Džejlena Bransona od 50 poena u pobedi Njujorka nad Finiksom (139:122) i prekid gubitničke serije San Antonija duge 18 mečeva. Sparsi su na svom terenu iznenadili Lejkerse (129:115).

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter