Izvor: happybsc
15.08.2023 u 20:11
0

PUBLIKA BILA U TRANSU NJEGOV LIK NA TRIBINAMA: Samo je važno da je NOVAK na terenu, Đoković nastupao u dublu,propustili velike prilike i izgubili

Novak je sa Nikolom Ćaćićem igrao dubl, a tribine bile su pune! Naš tandem je igrao protiv Džejmija Mareja i Venusa, a atmsofera je bila sjajna.

Novak je odlučio da igra i dubl, kako bi se maksimalno spremio za US Open. Jedini meč u konkurenciji parova je ove godine odigrao na početku sezone u Adelajdu sa Vasekom Pospišilom, izgubili su od Brkića i Eskobara u tri seta.


Inače i prethodni put kada je odlučio da igra dubl u okviru priprema Novak je osvojio US Open, koji je i naredni turnir na kome će Đoković nastupiti.

Idemoooooooooooooooo pic.twitter.com/BqzbfTVecn

— C Kristjánsdóttir ●🐊 (@CristinaNcl) August 15, 2023

Đokovića nikako nije slušao oservis danas, ali srpski par do kraja gajio nadu  u preokret. Mari i Venus su poprilično su bili sigurni u svojim servis gemovima, a do sada su maksimalno koristili šanse za brejk i zato su pobedili  4:6, 2:6

Novaku sada prestoji glavni deo jer od sutra nastupa u glavnom žrebu turnira u singlu. Novak je postavljen za drugog nosica. Kao drugi nosioc bio je slobodan u prtvom kolu. Novak se sutra sastaje jegov naredni rival biće Alehandro Davodović Fokina koji je bio bolji od Tomasa Martina Ečeverija u prvom kolu turnira u Sinsinatiju sa 6:3, 6:3.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter