Izvor: Alo.rs
18.07.2023 u 11:03
0

IZAŠAO RASPORED EVROLIGE: Evo kad igraju Zvezda i Partizan

Sada je sve poznato.

Sezonu otvaraju Olimpijakos i Panatinaikos grčikm derbijem, a beogradski derbi između Crvene zvezde i Partizana biće na programu u petoj rundi, 26. oktobra.

Partizan novu sezonu u Evroligi otvara gostovanjem Makabiju u Tel Avivu, a da će Zvezda će na premiejri dočekati Asvel.

Elitno takmičenje ostala je u istom sastavu kao lane, istih 18 klubova će igrati, a i ligaški deo takmičenja je nepromenjen, igraće se 34 kola sa sedam „duplih nedelja“.

MIROTIĆ JE NOVI IGRAČ PARTIZANA: Crno-beli doveli najveće pojačanje u istoriji

Nova sezona počeće prvim kolom koje je na programu 5. i 6. oktobra, dok će se ligaški deo završiti 11. i 12. aprila. Novouvedeni plej-in za klubove plasirane od sedmog do 10. mesta igraće se 16. i 19. aprila.

Četvrtfinalne serije počeće 23. i 24. aprila, završiće se najranije 30. aprila ili 1. maja, a najkasnije 8. maja. Fajnal for je zakazan za period od 24. do 26. maja u Berlinu. Titulu brani madridski Real.

Elitno takmičenje ostala je u istom sastavu kao lane, istih 18 klubova će igrati, a i ligaški deo takmičenja je nepromenjen, igraće se 34 kola sa sedam „duplih nedelja“.

Evo Zvezdinog rasporeda:

Evo i raspored koji Partizan ima:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter