Izvor: BSC HAPPY/TELEGRAF
31.01.2024 u 20:33
0

REVOLUCIJA U NBA: Draft podeljen na dva dana?!

Iznenađujuće vesti stižu iz NBA lige, gde su čelnici doneli odluku da ovogodišnji NBA draft bude podeljen na dva dana!

Kako javlja pouzdani košarkaški novinar Adrijan Vojnarovski, čelnici lige proširili su draft na dve večeri – 26. i 27. juna.

Uz to, čak će i lokacija biti drugačija, pošto će prva runda drafta biti održana u „Barklis centru“ u Bruklinu, dok će naredne večeri druga runda biti održana u „Siport Distrikt Studios“ u donjem Menhetnu.

Ovo je inače revolucionarna promena u NBA, s obzirom na to da se do sada, tradicionalno, dradft održavao tokom jedne večeri.

Kako navodi isti izvor, NBA i Nacionalna asocijacija košarkaša morali su da formalizuju sporazum kako bi napravili ovakav vid promene.

BOGDAN BOGDANOVIĆ NAPUŠTA ATLANTU? Bomba iz NBA!

Uz to, navodi se da će prva runda imati pet minuta između izbora, dok će u drugoj, vreme biti prošireno sa dva, na četiri minuta.

Jedan od razloga za ovakav potez je i to što se timovi NBA lige nadaju da će sati između prvog i drugog dana dati više vremena za sklapanje trejdova i planiranje strategija.

Ipak, ostaje nam da vidimo kako će ovo uticati na celokupni događaj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter