Izvor:
30.08.2023 u 18:18
0

SADA JE SVE DRUGAČIJE: Novak sada ima poštovanje publike što nekada nije bio slučaj

Mats Vilander, nekada prvi reket sveta, smatra da je rivalstvo Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza potpuno drugačije od onih koje je srpski teniser imao sa nekadašnjim najvećim protivnicima – Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom. Šveđanin smatra da Novak sada uživa mnogo veću podršku kod publike, da je voljeniji i da je zbog toga izuzetno srećan.

>

  • -Jedan element koji menja stvar za Novaka je da ga publika sada podržava više nego kada je igrao protiv Rodžera ili Rafe. Protiv ove dvojice, tu je bio poražen unapred. Pre svega jer je uništio rivalstvo koje su svi voleli- smatra Vilander.

Sada je Novalku glavni rival Alkaraz, s kojim se sastao četiri puta, a skor je 2-2.

  • Emocionalni kontekst je sasvim drugačiji protiv Alkarasa. To Novaka čini srećnijim i to se pokazuje na terenu. Siguran sam da je osetljiv na ove znake popularnosti, zaključio je Vilander.

Sličnog mišljenja bili su i pojedini američki kolumnisti, pa je tako „Njujork Post“ doneo tekst u kom je konstatovano da je publika na stadionu „Artur Eš“ bila uz Novaka i da on sada tamo uživa velike simpatije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter