Izvor: Blic/Sportal.rs
25.01.2024 u 18:11
0

SJAJNE VESTI ZA NOVAKA: Đoković povlašćen u meču protiv Sinera, neće se mučiti kao protiv Frica, a evo o čemu je reč!

Protivnik najboljeg tenisera ikada u polufinalnom meču biće supertalentovani mladi Italijan Janik Siner, a njih dvojica su se dobro upoznali u proteklom periodu, te je Srbinu jasno da ga čeka vraški težak zadatak.

Polufinale Australija opena će biti pravo finale pre finala, budući da će se u uzbudljivom okršaju susresti mladi italijanski teniser Janik Siner i najbolji teniser svih vremena Novak Đoković, a jedva vest posebno je obradovala ova dva tenisera, jer će im zadatak biti malo „olakšan“.
Novak Đoković nastavlja pohod ka 25. grend slem tituli, tačnije 11. trofeju na Australijan openu! Protivnik najboljeg tenisera ikada u polufinalnom meču biće supertalentovani mladi Italijan Janik Siner, a njih dvojica su se dobro upoznali u proteklom periodu, te je Srbinu jasno da ga čeka vraški težak zadatak.

Polufinalni meč između Novaka Đokovića i Janika Sinera odigraće se u dnevnom terminu, a takva vest je izazvala brigu među svim ljubiteljima tenisa u Srbiji, s obzirom da će meč početi u nezgodnom terminu, oko 04:30 časova ujutru po našem vremenu.

Novak Djokovic of Serbia reacts after winning the first set against Taylor Fritz of the U.S. during their quarterfinal match at the Australian Open tennis championships at Melbourne Park, Melbourne, Australia, Tuesday, Jan. 23, 2024. (AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake)
Vremenska prognoza za petak u Melburnu obećava idealne uslove za tenis.

Vrućine praktično da neće biti, budući da je najavljeno pretežno sunčano vreme. Maksimalna temperatura u Melburnu za petak će iznositi blaga 22 stepena, dok će jutarnja temperatura biti oko 12 stepeni.

Iako se ne očekuje kiša, umeren i jak severo-zapadni vetar brzinom od 24 kilometra na čas, s udarima do 50 kilometara na čas, može praviti poprilične probleme teniserima.

U poređenju s prethodnim mečem sa Fricom, kada je temperatura vazduha dostizala čak 32 stepena, predviđeni uslovi za petak obećavaju osveženje i bolje uslove za igru kako za Novaka, tako i za Sinera.

Ovo će biti osmi susret Srbina i ItalijanaNovak je slavio pet puta, dok je to Sineru za rukom pošlo u dva meča. Kako će se dalje odvijati situacija ostaje nam da vidimo u petak ujutru, a početak meča zakazan je za 4 sata i 30 minuta po srednjeevropskom vremenu, odnosno ne pre 14 časova i 30 minuta po lokalnom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter