Izvor: Mondo
06.04.2024 u 09:17
0

SMIT RAZBESNEO GROBARE! Ostavio komentar i napravio haos, pljuju ga na sva usta: „Cirkuzantu, ko te dovede!“

Džejlin Smit iznervirao je navijače Partizana zbog jednog komentara.

Partizan ima samo jedan način da se nađe u plej-in turniru Evrolige. Sledeće nedelje mora da pobedi Valensiju u Areni, a da Crvena zvezda Meridianbet savlada Efes u Istanbulu. To je jedini scenario koji može da odvede crno-bele u doigravanje, što znači da će morati da navijaju za večitog rivala u elitnom takmčenju.

Upravo je to objava koju je specijalizovani košarkaški portal „BasketNews“ postavio na Instagramu. Košarkaš Partizana Džejlin Smit video je to i ostavio komentar, tačnije smajli koji se smeje. Navijači srpskog tima žustro su reagovali na to i počeli su da ga prozivaju.

„Kakav si ti cirkuzant“, „Došao si u Beograd na odmor“, „Šta ti je smešno?“, „Ko te dovede u Partizan?“, „Šta se smeješ, ovo nije smešno, žalosno je“. Bili su ovo samo neki od komentara koje su navijači ostavili kao odgovor na njegov komentar.

Smit je došao u tim Željka Obradovića krajem decembra prošle godine i nije se proslavio. U Evroligi je odigrao ukupno 6 mečeva i prosečno beleži 5,3 poena, poslednji put je u ovom takmičenju igroa protiv Virtusa u 25. kolu. U ABA ligi je odigrao 9 utakmica, uz prosek od 5,4 poena po meču.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter