Izvor: novasport
11.10.2023 u 11:37
0

ŠOKANTNE VESTI TRESU JUVNTUS: Kladioničarski skandal Vlahovićevog saigrača, čeka ga žestoka kazna

lub je ponovo u centru pažnje iz pogrešnih razloiga. Mladi vezista Nikolo Fađoli našao se u centru kladioničarskog skandala i trenutno se nalazi na ispitivanju službenih lica zbog toga. Ukoliko se ispostavi da je sve ovo istina, saigrač Dušana Vlahovića bi mogao da dobije i do tri godina suspenzije, piše italijanska „LaStapma“.

Fađoli ima samo 22 godine, ove sezone je odigrao šest mečeva i zabeležio je jednu asistenciju. Italijan se „probio na scenu“ u isto vreme kao i Vlahović, te je ova informacija mnoge iznenadila. Juventus se tako ponovo našao u centru skandala i deluje da „stara dama“ nijedne godine nema mira.

SLUČAJ PAVKOV PRED FIFA: Zvezda dobila spor pred sudom

Nije im bilo dovoljno dopingovanje Pola Pogbe, već je sada štafetu preuzeo Fađoli.

Ukoliko se dokaže njegova krivica mladi Italijan bi mogao da dobije kaznu od tri godine suspenzije i zabrane igranja u Italiji

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter