Izvor: Blic.rs
07.11.2023 u 13:03
0

ŠOKANTNO PRIZNANJE šefa albanske mafije: Pljačkao sam Ronalda ali Mesija nikad nisam hteo, a evo i zašto

Opšte je poznata činjenica da su fudbaleri u Španiji proteklih godina neretko bili pod metom pljačkaša. Skoro kao po pravilu, iz njihovih domova je svašta izneseno obično kada su bili na utakmicama, a policija dugo nije uspela da reši njihove slučajeve.

Počelo je da se sve saznaje i izlazi na videlo, polako, ali sigurno, a otkrilo se da su u pitanju albanski državljani sa Kosmeta, a jedan od njih je govorio za jedan od španskih listova.

Naime, u serijalu pod imenom „mafije koje pljačkaju poznate ličnosti“, izvesni šef se predstavio kao Alberto.

On je pre nešto više od deset godina opljačkao legendarnog Johana Krojfa, a iz smeštaja je odneo oko 20.000 evra, a Holanđanin je prijavio oko pola miliona.
Takođe, otkriveno je i da je dom Kristijana Ronalda u Portugalu bio meta njegovog tima, dok je jedan od istih upao i u dom Lionela Mesija u Barseloni, ali ništa nisu izneli iz istog.

Tanjug/(AP Photo/Natacha Pisarenko

Kako ističe, nije želeo da to uradi iz razloga što mu je Argentinac omiljeni fudbaler.

„Nedavno, ima oko godinu dana, smo ušli u kuću. Mesi je tada već bio u Parizu, a tu su živeli njegovi roditelji. Dobro poznajem taj kraj, mogao sam ali nisam hteo iz poštovanja prema Mesiju. Volim ga i to je to. Nekoliko puta sam čak i zaustavljao ljude koji su hteli da upadnu u Mesijevu kuću“.

Kako se ističe, albanska mafija je uspela da odnese i stvari iz domova Karima Benzeme, Anhela Di Marije, Alvara Morate i Serhija Ramosa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter