Izvor: Alo.rs
28.11.2023 u 08:42
0

ŠTA JE TO SPREMIO BARAK BAHAR? Trener Zvezde ima poseban adut za meč sezone protiv Jang Bojsa

Vreme je za trenutak istine.

Ne treba uopšte trošiti reči na to kako je meč u Bernu za navijače Crvene zvezde utakmica sezone. Pobeda protiv Jang Bojsa značila bi proleće u Evropi i nešto mnogo više od toga.

Baš iz tog razloga trener šampiona Srbije Barak Bahar nikako ne sme da pogreši u odabiru 11 igrača koji će istrčati na teren stadiona Venkdorf i probati da donesu prvi trijumf na Evro sceni ove sezone.

Možda mnogi očekuju veliki broj iznenađenja, ali je realno očekivati samo jedno, a to je Baharov adut u Bernu – Kosta Nedeljković. Jasno je i Izraelcu da je vreme da gurne u vatru mladog beka koji je bio na velikom testu u Novom Sadu protiv Vojvodine i položio ga. Čisto treba i dodati da je jasno da će na golu biti Omri Glazer.

JANG BOJS U RASULU PRED ZVEZDU: Vesti zbog kojih u Švajcarskoj strepe pred meč sezone

Njemu bi društvu u defanzivi trebalo da pravi sada već standardna trojka Rodić – Dragović – Điga.

Ispred njih treba očekivati povratnika među 11, bar što se tiče Evrope, Marka Stamenića zajedno u tandemu sa Hvang In-Beomom.

Ispred njih treba očekivati Kangu, a po bokovima Osmana Bukarija i Mirka Ivanića.

Najistureniji trebalo bi da bude Šerif Endiaje koji je dobio prednost u odnosu na Jovana Mijatovića.

To bi, dakle, trebalo da izgleda ovako:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter