Izvor: Alo.rs
28.11.2023 u 08:14
0

SRAMOTA KAKVA SE NE PAMTI: Otkriveno zašto su teniski moćnici zabili nož u leđa Novaku i Srbiji

Srbija ovo nije zaslužila...

Naime, specijalne pozivnice za prolaz na finalni turnir naredne godine dodeliće se Španiji i Velikoj Britaniji, pa će Novak i drugovi morati da igraju kvalifikacije protiv Slovačke.

Još nisu zvanično saopšteni razlozi zbog kojih su se organizatori odlučili na ovaj korak, a kako Kurir saznaje, Srbija je ostala bez pozivnice ni manje ni više nego zbog – britanskih penzionera!

Kad je u pitanju Španija, evidentno je da se odsustvo domaćina s fajnal-ejt turnira u Malagi osetilo u budžetu organizatora Svetskog prvenstva u tenisu, budući da je „crvena furija“ ispala još u grupnoj fazi.

SENZACIJA DENVERA: Jokić nije igrao zbog povrede, ali su pali Klipersi

Jasno je da ovim postupkom Dejvis kup želi da privuče što veći broj domaćih navijača i da na taj način maksimalizuje prihode, jer će Malaga i dvorana „Martin Karpena“ biti domaćin Završnog turnira i sledeće godine, a vrlo je moguće da će Olimpijske igre ili Dejvis kup biti poslednji ples legendarnog Rafaela Nadala na reprezentativnom nivou.

Kad je reč o Velikoj Britaniji, u Andaluziji i okolini živi veliki broj britanskih penzionera, koji obožavaju tenis i koji neće sebi dozvoliti da propuste jedno ovakvo takmičenje, a takođe za ovaj deo Španije ima mnogo avionskih letova iz Britanije.

Sramota…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter