Izvor: Informer
23.10.2023 u 12:33
0

ŠTA SE DEŠAVA ZA ZVEZDOM? Kao da je klub iz nižeg ranga!

Bukmejkeri kao da ne računaju na učešće Zvezde u meču sa Lajpcigom.

Fudbaleri Crvene zvezde odigraće u sredu (21.00) meč sa Lajpcigom u gostima u 3. kolu grupe G Lige šampiona. Sudeći po kladionicama, na terenu će postojati samo jedan tim, pošto su na crveno-bele ponudili sramno nisku kvotu. 

Na pobedu domaćina ona iznosi 1,22 i konstantno pada. Na remi je 7,00, dok je na pobedu gostiju 10,00 i ne prestaje da raste. Deluje kao da se sastaju tim koji hara Evropom i neki osrednji drugoligaš, što nije baš fer prema srpskom šampionu.

Lajpcig je trenutno peti u Bundesligi i u poslednjih pet mečeva u svim takmičenja, pobedio je samo u jednom. Tačno je da ima tim vredan skoro pola milijarde, predvođen fantastičnim napadačem Loisom Opendom, ali daleko od toga da su nepobedivi.

Sa druge strane, Zvezdina igra nije za pohvalu, prilično to kilavo i dalje izgleda, u Ligi šampiona je osvojila samo bod protiv Jabg bojsa kod kuće, ali nije za otpisivanje. Ko god je gledao utakmice crveno-belih, setiće se da je na „Itihadu“ otišla na poluvreme sa prednošću od 1:0 protiv Mančester sitija. Dakle, uspela je da prevari vladara Evrope i da mu gol, pa zašto ne bi i Lajpcigu…

Malo ko od izabranika Baraka Bahara veruje da će u Nemačkoj da pobedi, ali svi se nadaju da ako budu u punom sastavu i niko ne bude povređen, mogu nekako da dođu do boda, koji bi im dalje otvorio vrata u borbi za nokaut fazu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter