Izvor: Kurir.rs
10.01.2024 u 00:36
0

SUDIJA NA ŽESTOKOM UDARU NAVIJAČA: Da li je ova odluka blokirala Zvezdu?!

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su na gostovanju od Asvela sa 100:91 (25:25, 23:20, 22:22, 30:24) u 20. kolu Evrolige.

Najefikasniji u ekipi Crvene zvezde bio je Nemanja Nedović sa 26 poena i upravo je on bio na „meti“ košarkaša Asvela.

Ekipa Janisa Sferopulosa bolje je počela utakmicu, vrlo brzo kvalitetnom odbranom i predvođena raspoloženim Nedovićem, stigla je do devet poena prednosti – 25:16.

U tim trenucima delovalo je da će Zvezda lako kontrolisati utakmicu, međutim, usledila je serija Asvela od 11:0 u završnici prve i početku druge četvrtine.

ZVEZDA STOTKOM RAZBIJENA U LIONU: Crveno beli poraženi od Asvela i ponovo napravili korak unazad (VIDEO/FOTO)

Seriji domaćeg tima prethodio je trenutak u kojem je u glavnoj ulozi bio sudija Damir Javor, ne tako omiljen među zvezdašima.

Naime, situacija se dogodila na 55 sekundi do kraja prve deonice, u trenutku kada je Nedović u napadu ušao u prodor i tom prilikom se sudario sa Kaudijem, koji je pokušao da iznudi faul.

Da bi izbegao potencijalni faul u napadu Nedović se potpuno okrenuo ka protivniku i izbegao kontakt, što u prvi mah nije delovalo kao faul u napadu, a onda je Javor i svirao faul košarkašu Zvezde na čuđenje svih na parketu.

Ovaj trenutak nije promakao Delijama koje su na društvenim mrežama osule paljbu po starom znancu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter