Izvor: 24Sedam.rs
24.10.2023 u 16:40
0

„SUTRA NAS ČEKA PUNO POSLA“: Trener Lajpciga OTVORENO O ZVEZDI

Marko Roze je svestan toga da im dolazi ekipa koja će dati preko 100 odsto svojih mogućnosti kako bi ostvarila pozitivan rezultat

U okviru trećeg kola Lige šampiona fudbaleri Lajpciga će u sredu (21.00 Tv Arena) ugostiti Crvenu zvezdu.

Trener nemačkog tima, Marko Roze je izneo očekivanja pred ovaj susret, napominjući da u dobroj formi dočekuju crveno-bele.

– Naravno da smo gledali i analizirali protivnika. Imaju određene principe u igri bez lopte, odbrana im je orijentisana čovek na čoveka i brane svoj gol svim raspoloživim snagama. Ipak, imaju i ofanzivni potencijal. Piter Olajinka, Šerif Endijae i Hvan In Bom donose ekipi brzinu. Žive da se nadmeću i takmiče, te nas sutra očekuje mnogo posla. Biće nam potrebno strpljenje i prave odluke – poručio je Roze na poslednjoj konferenciji pred meč sa Zvezdom.

Trener Lajpciga očekuje i veliku podršku sa tribina, napominjući da će im to mnogo značiti u meču sa Zvezdom.
– Naši navijači su uvek važan faktor, kako kod kuće, tako i u gostima. Važno je da zajedno proslavimo uspeh na kraju. Težimo uspehu i svesni smo da u teškim trenucima možemo samo zajedno do njega. Sutrašnju utakmica može da bude teška i tada je još važnije da se svi držimo zajedno. Moramo da pokažemo na terenu da apsolutno želimo da pobedimo. Naši navijači imaju dobar osećaj da budu tu kada su nam potrebnis. Neverovatno uzbudljivo je igrati Ligu šampiona ovde kod kuće u Lajpcigu. Dakle, radujemo se sutrašnjem susret – zaključio je Roze.

Zvezdu dobro pamti i fudbaler Ksaver Šlager, koji je nastupao za Salcburg kada ih je plej – ofu eliminisao tim iz Srbije.

– Ne vežu me najlepše uspomene za Beograd i Zvezdu. Već smo igrali protiv njih sa Salcburgom i tada smo ispali iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Oni su težak protivnik. Dolaze iz male lige, u kojoj ste posebno motivisani i živite za ove utakmice. Takođe, takve utakmice ih motivišu da nadmaše svojih 100 odsto. Dolaze sa velikom energijom i spremni da ulože sve – istakao je fudbaler Lajpciga.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter