Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
23.01.2024 u 19:18
0

ALKARAZ PRED DUEL SA ZVEREVIM: „Želim da mu se revanširam…“

Očekuje nas žestoka borba u duelu Nemca i Španca.

Španski teniser Karlos Alkaraz izjavio je pred meč sa Aleksandrom Zverevim na Australijan openu, da je svaki susret sa nemačkim teniserom velika bitka.

Zverev će sutra od 10.45 odmeriti snage sa Alkarazom u četvrtfinalu Australijan opena.

NOVI TERMIN ZA POVRATAK: Rafael Nadal je odlučio kada će opet igrati tenis.

– Svaki naš meč je velika bitka. On me tera da igram 100 odsto svaki put. Moram da budem fokusiran. Uživaću. Želim da mu se revanširam za poraz na Mastersu. Svi veliki sportisti od sebe uvek traže perfekciju. U prošlom meču me forhend nije uvek slušao iz riterna i želim to da popravim.

Alkaraz je dodao i to da se oseća sve bolje kako turnir odmiče.

– Turnir je neverovatan, uslovi za igru mi odgovaraju. Bukvalno se osećam mnogo bolje iz meča u meč. Stigao sam do četvrtfinala sa mnogo samopouzdanja. Očekujem da protiv Saše igram još bolje – istakao je Alkaraz.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter