Izvor: Happy BSC POrtal/24sedam.rs
23.01.2024 u 16:07
0

NOVAK DOBIO PROTIVNIKA U POLUFINALU: On je jedan od njegovih najvećih rivala u poslednje vreme

Uopšte neće biti lako, daleko od toga...

Novak Đoković je saznao ime protivnika u polufinalu Australijan opena! Nakon što je Srbin pobedio Tejlora Frica, igrao se sledeći četvrtfinalni duel. Njega su igrali Janik Siner i Andrej Rubljov. Pobedio je Italijan, pošto je u tri seta „počistio“ Rusa – 6:4, 7:6, 6:3!

Siner je tako zakazao duel sa Đokovićem u polufinalu. Italijan poslednjih godina uz Karlosa Alkaraza važi za najvećeg Novakovog protivnika.

NOLE NA MUKAMA: Australijan open je ovo uradio Đokoviću, a navijači kipte od besa

Ovaj 22-godišnjak je pobedio Đokovića u grupi na završnom Mastersu, koji je Srbin kasnije osvojio, a onda i u Dejvis kupu, kada je Srbiju izbacio iz borbe za trofej.

U sredu se igraju još dva četvrtfinala: Hurkač-Medvedev i Zverev-Alkaraz. Oni su zakazani za 3.30 i 10.45.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter