Izvor: Happy BSC Portal/
23.01.2024 u 21:58
0

SINER PRED ĐOKOVIĆA: „Više od toga ne mogu da uradim“

Italijanski teniser Janik Siner kazao je da će dati sve od sebe u meču sa Novakom Đokovićem u polufinalu Australijan opena.

Njih dvojica će se sastati u petak, što će biti sedmi međusobni susret. Srpski as vodi sa 4-2 u pobedama.

Ipak, poslednji, onaj u Dejvis kupu, pripao je Sineru, koji se vratio iz nokdauna.

– Da, zbog ovoga treniram, da bih igrao protiv najboljih igrača na svetu. Očigledno da ima neverovatan rekord ovde, tako da mi je zadovoljstvo što ću igrati ovde protiv njega u završnici turnira kada su stvari interesantnije. Radujem se tome, iskreno. Biće teško. Kontrolisaću ono što može da se kontroliše, daću 100 odsto, imaću ispravan stav, boriću se za svaku loptu. Videćemo ishod. Više od toga ne mogu da uradim. Nebitno ko mi je protivnik. Radujem se i probaću da se pripremim najbolje što mogu – rekao je Siner.

ALKARAZ PRED DUEL SA ZVEREVIM: „Želim da mu se revanširam…“

Siner je meč protiv Andreja Rubljova završio posle 1 sat ujutru.

– Zaspaću kasno. Sutra ću udarati pola sata, 45 minuta, kasnije tokom nada, čisto da osetim lopticu. Probaću posle da spavam koliko god je moguće, probaću da se oporavim. Prilično sam siguran da će se telo oporaviti na najbolji mogući način – kazao je četvrti igrač sveta.

U drugom polufinalu će igrati bolji iz duela Zverev – Alkaras, odnosno Medvedev – Hurkač.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter