Izvor: Tanjug.rs
29.03.2023 u 20:59
0

Dejvis kup selekcija Srbije igraće u grupi sa Španijom, Južnom Korejom i Češkom

Dejvis kup selekcija Srbije igraće u septembru sa Španijom, Južnom Korejom i Češkom u grupnoj fazi finalnog turnira Svetske grupe Dejvis kupa, odlučeno je danas žrebom u Malagi.

Voljom žreba odlučeno je da Dejvis kup selekcija Srbije bude u Grupi C, čiji će domaćin biti Valensija od 12. do 17. septembra,

U grupi A koja će se igrati u Bolonji nalaze se Kanada, Italija, Švedska i Čile. U gripi B koja će se igrati u Mančesteru nalaze se Australija, Velika Britanija, Francuska i Švajcarska. U grupi D u Hrvatskoj sastaće se Hrvatska, Holandija, SAD i Finska.

Pobednici grupa i drugoplasirani napredovaće u finalnu fazu eliminacije u Malagi, koja je na programu od 21. do 26. novembra.

Alkaraz: „Želim da igram sa Đokovićem kada je srpski teniser u najboljoj formi“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter