Izvor: Telegraf
11.09.2021 u 14:32
0

ĐOKOVIĆ citirao KOBIJA nakon plasmana u finale

Zna Novak Đoković da ga do ulaska u istoriju deli još jedan korak i zato je s razlogom, odmah posle polufinala US Opena protiv Aleksandera Zvereva, poručio da će finale igrati kao da mu je poslednji meč u karijeri!

Đoković će u slučaju trijumfa postati prvi teniser sa 21. Grend slemom i prvi posle Roda Lejvera u open eri kom je za rukom pošlo da osvoji kalendarski slem.

PROČITAJTE JOŠ: ĐOKOVIĆ U FINALU! Nole ima priliku da postane NAJVEĆI IKADA

Otuda će to finale u nedelju veče (verovatno oko 21.30) biti možda i najvažniji meč u karijeri Novaka Đokovića koji je na konferenciji za medije citirao Kobija Brajanta kako bi „spustio loptu“ posle euforije koja se stvorila zbog trijumfa u polufinalu.

U pitanju je Brajantov citat iz 2009. godine, kada su Los Anđeles Lejkersi u finalu NBA lige imali prednost od 2:0 u pobedama.

PROČITAJTE JOŠ: EVO ŠTA JE PORUČIO ĐOKOVIĆEV NEPRIJATELJ ZVEREVU!

– To je njegova poznata izjava u kojoj je rekao: „Zašto bih sada bio sretan? Posao nije obavljen.“ On je bio neko u koga su gledali milioni sportista i divili mu se. A to je i moj stav. Posao nije obavljen. Uzbuđenje je prisutno, motivacija je prisutna. I više nego ikad. Ali imam još jedan stepenik do kraja – jasan je bio Đoković, a prenosi „ESPN.“

Vredi pomenuti i to da je Đoković ulaskom u finale izjednačio rekord Rodžera Federera s obzirom na to da sada obojica imaju 31 Grend slem finale u karijeri.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter