Izvor:
03.11.2019 u 15:12
0

ĐOKOVIĆ NA TERENU: U Parizu se bori za titulu protiv Šapovalova!

Novak Đoković se za titulu na Mastersu u Parizu bori protiv Kanađanina Denisa Šapovalova.

Đoković i Šapovalov se treći put sastaju u zvaničnim mečevima, a sva tri puta pobede je beležio Srbin (Melburn, Rim i Šangaj ove godine).

Novak je do finala morao da pobedi Mutea, Edmunda, Cicipasa i Dimitrova, a usput nije izgubio nijedan set, dok put ka borbi za trofej nije bio lak ni Kanađaninu.

On je savladao Simona, Fonjinija, Zvereva i Monfisa, da bi mu pred polufinale Rafael Nadal predao meč zbog povrede.

Đoković će bez obzira na rezultat izgubiti "krunu" i pasti na drugo mesto ATP liste od ponedejlka, ali će osvajanjem trofeja osvojiti 400 bodova i poboljšati šanse da se na Završnom mastersu u Londonu vrati na prvo mesto.

Ukoliko osvoji titulu to će Novaku biti peta u Parizu i ukupno 34. na Mastersima, dok se Šapovalov bori za prvu u karijeri.

Tanjug.rs
Foto: Sports.yahoo.com/Prinscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter