Izvor: novosti.rs
27.12.2023 u 13:14
0

ĐOKOVIĆ SINONIM ZA POŠTOVANJE: Evo šta Nole misli o Rafinom povratku

Španski teniser Rafael Nadal nije igrao od januara i povrede na Australijan openu, a na teren se vraća za nekoliko dana u Brizbejnu, na turniru koji počinje u nedelju. Nadal je prethodnih dana govorio o povratku na teren i rekao je da posle povrede kuka ne može da garantuje da će biti 100 odsto spreman. A evo šta je Novak Đoković rekao na tu temu.

„Uvek od Nadala očekujem da pruži sve od sebe. Neki su često govorili da je blizu kraja, kao što su to govorili za mene. Ali, dokazali smo da su pogrešili. On nije tip koji će se vratiti samo da bi igrao, recimo na prosečnom nivou, da odigra nekoliko mečeva. On želi da osvaja titule, želi da bude najbolji i zato je to što jeste – legenda našeg sporta. Siguran sam da su treneri i pripreme obavljeni sa namerom da osvoji grend slem“, rekao je Đoković novinarima u Rijadu.

KRALJEVSKI DOČEK ZA NOLETA: Pogledajte kako su ugostili srpskog asa u Rijadu (VIDEO)

Đoković je sa 24 trofeja rekorder po broju grend slem titula, a iza njega je Nadal sa 22. Švajcarac Rodžer Federer ostao je na 20 velikih titula.

Đoković će danas igrati egzibicioni meč u Rijadu protiv mladog Španca, drugog na ATP listi, Karlosa Alkarasa.

Alkaras je upitan o povratku Nadala.

„Mislim da je spreman. Gledao sam video snimke njegovih treninga, on je na 100 odsto. Drugi teniseri koji su sa njim trenirali prethodnih nedelja rekli su mi da će se vratiti na njegovom dobrom nivou. Na njegovom najboljem nivou. Mislim da je spreman da napravi velike stvari ove godine“, rekao je Alkaras.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter