Izvor: sportal.blic
27.12.2023 u 10:23
0

KRALJEVSKI DOČEK ZA NOLETA: Pogledajte kako su ugostili srpskog asa u Rijadu (VIDEO)

Dolazak svetskog broja jedan i najboljeg tenisera u istoriji Novaka Đokovića u Rijad izazvao je pravu medijsku euforiju. Srpski as će 27. decembra odigrati revijalni meč protiv supertalentovanog Karlosa Alkarasa i tako najaviti predstojeću sezonu, a ono što je mnogima zapalo za oko jeste da je Novak u Saudijskoj Arabiji dočekan kao šeik.

Dolazak prvog reketa sveta u prestonicu Saudijske Arabije napravio je pravu „pometnju“. Đoković je po dolasku u Rijad završio sve medijske obaveze, popričao je sa novinarima na razne teme, između ostalog o eventualnom povlačenju, a onda se uputio u obilazak prestonice ove zemlje, a čini se da ga tamo gledaju kao šeika.

DA LI STE SPREMNI ZA SPEKTAKL? Evo kada igraju Đoković i Alkaraz

Novak je u pratnji, verovatno organizatora i uticajnih ljudi u Saudijskoj Arabiji, obišao grad, a onda se i brodićem provozao po kanalima.

Pogledajte spektakularan doček srpskog tenisera i sami procenite koliko ga cene:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter