Izvor: agencije
25.03.2024 u 08:08
0

KONSOLIDOVAO SE POSLE KIŠE: Siner bio na ivici propasti, pa blistao posle prekida

Janik Siner, italijanski teniser, plasirao se u osminu finala mastersa u Majamiju, pošto je savladao Holanđanina Talona Grikspura sa 2:1 (5:7, 7:5, 6:1).

Velika drama viđena je u prvom setu, a sve je rešeno u 11. gemu kada je Grikspur stigao do brejka.

Tokom drugog seta meč je prekinut zbog kiše, a rezultat je bio tada 3:3. Čini se da je ona više pomogla Sineru, koji je nakon nje zaigrao znatno bolje.

Otišli su teniseri na pauzu, a kada su se vratili, Italijanu je pauza prijala, podigao je nivo igre. U drugom setu je prva brejk lopta viđena na 5:4 za Italijana. Tad je imao set loptu, ali je Grikspor to spasio, potom i uzeo gem. To ipak nije uspeo da uradi pri rezultatu 6:5, te je set pripao Sineru. U trećem setu je  protivniku dopustio tek jedan gem.

Osmina finala trebalo bi da predstavlja rutinu za Sinera budući da će mu rival biti Australijanc O’Konel.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter