Izvor: NOVASPORT
24.03.2024 u 14:13
0

BELORUSKINJI TEŠKO PAO PORAZ OD UKRAJINKE: Polomila reket, pa besno napustila teren

Arina Sabalenka prolazi kroz teško razdoblje u životu,a to je očigledno ostavilo i velikog traga na njjenu psihu.

Beloruskinja je nakon samoubistva doskorašnjeg dečka hokejaša Konstantina Kolcova odlučila da nastupi na turniru u majamiju, ali je već u trećem kolu doživela bolnu eliminaciju koja joj je teško pala.

Nju je savladala Ukrajinka Anhelina Kalinjina rezultatom 6:4, 1:6, 6:4, a beloruska teniserka to nije najbolje podnela.

Nakon pobede Kalinjine, Sabalenka je prvo bila pokunjenaa, a potom i besna. Polomila je reket udarivši njime o pod i napustila teren sa uništenim reketom.

Bila je vidno frustrirana Sabalenka dok je Kalinjina mirno posmatrala njen slom.

Nije bilo ni rukovanja dve teniserke što je praksa koju su uspostavile Ukrajinke nakon početka rata Rusije i Ukrajine. Ukrajinski sportisti ne žele bilo kakav kontakt sa ruskim sportistima kao ni sa sportistima iz Bleorusije koja podršava akcije Rusa na teritoriji njihove zemlje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter