Izvor: HAPPBSC
24.03.2024 u 12:10
0

ŽENSKI NOVAK: Čudesna Srpkinja ostala bez titule posle velike drame, pokazala je zašto je čeka velika karijera

Luna Vujović nije uspela da na debiju osvoji svoju prvu seniorsku titulu pošto je u velikom finalu fjučersa u Antaliji poražena od Denislave Gluškove sa 6:4, 6:4 u uzbudljivom meču.

Luna Vujović je na ovom turniru imala i svoj seniorski debi, a devojčica koja je tek napunila 15 godina pobeđivala je neuporedivo starije i iskusnije rivalke i zamalo na startu karijere došla i do seniorske titule.

I u velikom finalu je pokazla veliki talenat protiv pet godina starije Gluškove i već na startu je uspela da napravi brejk za 2:0.

BOL I TUGA: Oglasila se supruga Siniše Mihajlovića, ova poruka EMOTIVNO RAZARA

Usledio je odgovor rivalke i serija brejkova, ali je srpska tensierka u dva navrata ispuštala stečenu prednost da bi u 10. gemu poklekla i izgubila prvi set.

I u drugom je u dva navrata dolazila do brejka prednosti, ali bi odmah ostajala bez iste da bi u sedmom gemu Gluškova po treći put oduzela servis i stekla prednost.

Imala je priliku Vujović da u 10. gemu uzvrati udarac jer je došla do dve brejk prilike, ali je bugarska teniserka izdržala pritisak i došla do titule.

Vujović će od ponedeljka i zvanično imati prvi plasman na WTa listi pošto su joj ovo prvi bodovi koje je u karijeri osvojila i janso je da šampionku Vimbldona do 14 godina čeka svetla budućnot i d anije slučajno što je zovu ženski Novak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter