Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
16.01.2024 u 11:21
0

MAREJ KROZ SUZE NAJAVIO KRAJ I POHVALIO NOLETA: „Novak je uzor i dobar primer za to“

Britanac voli veliku bitku sa povredama.

Nakon što je okončan žreb za Australijan open, teniski navijači priželjkivali su klasik u trećem kolu. Međutim, Endij Marej je učešće okončao u prvoj rundi, pa je ostao bez prilike da se bori da još jednom odigra meč na visokom nivou sa Novakom Đokovićem.

Britanac je eliminisan na startu od Tomasa Martina Ečeverija (6:4, 6:2, 6:2), a na konferenciji za medije, tokom koje je bio na ivici suza, pomenuo je kraj karijere, ali i Novaka.

– Znam da sam nekada isfrustriran, pokazujem emocije na terenu. Nema sumnje da je to posebno vidljivo poslednjih osam do deset meseci. Ne osećam se da kontrolišem meč i postanem isfrustriran. Pokušavam da budem miran, ali… Moram da nađem potreban balans, Novak Đoković je uzor i dobar primer za to – rekao je Marej posle poraza i dodao:

– Možda se ne ponaša savršeno na terenu, ali je uvek fokusiran u svakom poenu. I on se nervira, ali igra svaki poen. Mislim da sam i ja igrao najbolji tenis kada sam se tako ponašao.

LOŠ DAN AUSTRALIJAN OPENA ZA SRPSKE TENISERE: Ekspresno eliminisani i Aleksandra i Đere i Duci

Uvek iskreni dvostruki olimpijski šampion je naveo da ukoliko i u nastavku bude igrao na ovom nivou, nema razloga da nastavlja karijeru. U poslednjih nekoliko sezona, Marej ima velikih problema sa povredama, a nakon brojnih operacija, tenisu se vratio i danas igra sa veštačkim kukom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter