Izvor: Happy BSC Portal/Kurir.rs
16.01.2024 u 13:16
0

NOVAK SE ODUŠEVIO KADA JE UGLEDAO NJEGA: Đoković sreo bivšeg trenera, pa ga IZGRLIO kao najrođenijeg (VIDEO)

Novak Đoković je uspeo da posle mnogo muke i četiri sata igre prođe u drugo kolo Australijan opena tako što je savladao Dina Prižmića u četiri seta.

Nahvalio je mladog Hrvata posle duela i pozvao je publiku da mu aplaudira, a onda se obratio jednom posebnom gostu na tribinama.

Videli smo da je meč pratio višestruki grend slem osvajač, bivši svetski broj jedan i nekadašnji trener Novaka Đokovića Andre Agasi, a kada je Džim Kurijer pozvao Novaka da mu se obrati lice najboljeg tenisera ikada se razvilo u osmeh. Bio je oduševljen što vidi svog velikog prijatelja na tribinama.

POZDRAVIO BIVŠEG TRENERA: Novak ugledao Agasija, pa nasmejano rekao: „Nisam te video godinama…“

– Mnogo ti hvala što si bio, nisam te video godinama – počeo je Novak, pa nastavio: – Zapravo, bilo je 4:0 i pogodio sam forhend-viner, a onda sam te primetio. Pomislio sam u sebi, bio je to ritern kao tvoj, a onda sam izgubio tri gema u nizu. Nije to tvoja krivica, već moja, jer sam izgubio fokus. Hvala ti što si bio večeras, inspirisao si me – rekao je nasmejani Novak posle meča.

Nakon meča, kamere su snimile susret dvojice velikih prijatelja, a Novakova reakcija kada je ugledao bivšeg trenera obilazi planetu.

Novak i Agasi videli su se posle meča, srdačno su se pozdravili, da bi nakon toga legendarni as zatražio da se fotografiše sa Đokoviće, a kako je to sve izgledalo pogledajte u priloženom video snimku:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter