Izvor: ALO.rs
22.08.2021 u 17:19
0

NEKADAŠNJI KRALJ BELOG SPORTA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Cicipas često krši pravila

Legendarni teniser izneo mišljenje povodom incidenta u Sinsinatiju. Aleksandar Zverev pobedio je Stefanos Cicipasa (6:4, 3:6, 7:6) u polufinalu Montrela.

– On sve svoje stvari uzima i zove oca sa mobilnog iz toaleta. To se već dogodilo u Parizu i dešavaće se na svim turnirima na kojima igra – besneo je Zverev.

Kamere su uhvatile momenat kako tata grčkog tenisera koristi telefon za vreme pauze, ali nije poznato da li je bio u kontaktu sa svojim sinom.Svoje mišljenje o ovom incidetnu podelio je i nekadašnji prvi teniser sveta Endi Rodik.

VAŽNO:

VUČIĆ SE OBRATIO GRAĐANIMA: „Čuvaćemo našu zemlju, slobodu i samostalnost“

KONAČNO! U toku EVAKUACIJA Srpkinje iz Kabula: Vraća se avionom sa državljanima Hrvatske i BiH

CETINJE: Zavšen protest protiv ustoličenja mitropolita Joanikija u Cetinjskom manastiru!

Skoro potpuno lokalizovan požar u VINČI: Evo kakav je KVALITET VAZDUHA u prestonici

– Hajde da prvo pogledamo činjenice pre nego što imamo neko mišljenje. On je i u prošlosti često kršio pravila o koučingu sa svojim ocem. To je činjenica. Mnogo je izlazio sa terena ove sedmice i to je činio više puta posle prošle nedelje u Kanadi. Kada je Zverev otpužio Cicipasa govoreći ‘Šalje mu poruke, šalje mu poruke’, kamera je išla na Cicipasovog tatu i on zaista kuca poruke – rekao je Rodik.Amerikanac smatra da sve ukazuje na to da je grčki teniser prekršio pravila..

– Najverovatnije je najveći pokazatelj to što je po povratku na teren on potpuno promenio taktiku. Nije imao ni jednom servis volej u prvom setu, a onda je iznenada počeo da koristi servis folej tri ili četiri puta uzastopno. Dokazi ne idu na ruku Cicipasu – dodao je on.Podsetimo, Zverev je slavio posle taj-brejka odlučujućeg seta i zakazao finalni meč protiv Andreja Rubljova, u nedelju od 22.30.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter