Izvor: Objektiv.rs
18.03.2022 u 13:31
0

Oglasio se Novak Đoković: Uvek i stalno pomaže najmlađima

Novak Đoković se oglasio na Instagram profilu, gde je izrazio veliko zadovolsjtvo što je njegova fondacija obeležila jubilej. Fondacija Novak Đoković je otvorila jubilarni 50. vrtić sa idealnim uslovima za rast i razvoj najmlađih. Dan nakon što su otvorili vrtić „Leptirić“, oglasio se Novak i pohvalio se velikim uspehom, koji može da raduje celu Srbiju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Novi vrtić „Leptirić“ je rekonstruisan, adaptiran i opremljen, a prostire se na 118 m2 i moći će da primi 50 novih predškolaca. Ponosni smo na činjenicu da smo se otvaranjem 50. vrtića približili još jednom zlatnom jubileju – 50.000 pomognute dece za 15 godina rada.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter