Izvor: Informer.rs
30.07.2023 u 14:24
0

Otkriveno gde se Novak priprema za Ju-Es open! (FOTO)

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković (36) ovih dana boravi na Žabljaku u Crnoj Gori, gde odmara i priprema se naredne izazove, među kojima je i nastup na četvrtom grend slem turniru u sezoni Ju-Es openu.

Novak je prethodno boravio na crnogorskom primorju, a po završetku letovanja odlučio je da poseti i podnožje Durmitora, gde je temperatura znatno niža. Kako javlja „Mondo“, Nole je rešio da kraj odmora provede na Žabljaku, gde je uslikan kako sa mališanima igra fudbal.

Svetski broj dva je, sudeći po fotografijama, izuzetno dobro raspoložen. Slikao se sa mališanima i strpljivo davao autograme, a sve je oduševio kada je sa lokalnom decom zaigrao fudbal. Potom je nastavio sa svojim treninzima, pošto je trčao krugove oko terena i na taj način radio na kondiciji.

„Mondo“ prenosi izjavu devojčice Jane, koja je bila potpuno oduševljena što je videla srpskog tenisera.

Bila sam oduševljena kada sam ga videla, nisam mogla da verujem da je došao tu. Slikao se sa svima, igrao je i fudbal, davao je autogame. I dalje ne mogu da verujem da je Nole bio tu„, rekla je ta devojčica.

Naravno, vreme provedeno na ovom predivnom mestu iskoristio je i da trenira, kako bi održao formu pred nastavak sezone. Kao što je već poznato, Novak će na Ju-Es openu u Njujorku pokušati da dođe do 24. grend slem titule, pošto to nije uspeo da uradi na prethodnom Vimbldonu. Taj turnir je na programu od 28. avgusta do 10. septembra, a pre toga Nole će na američki kontinent doći znatno raniej, pošto ga već 13. avgusta čeka nastup u Sinsinatiju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter