Izvor: Objektiv
10.01.2022 u 20:17
0

Otkriveno kako su Novaka hteli da nameste i zagorčaju mu život – ovako je tekao razgovor sa policijom!

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković pobedio je Vladu Australije na Federalnom i porodičnom sudu u Melburnu, a njegov tretman na aerodromu kada je došao u zemlju bio je jedna od presudnih tačaka da sudija Entoni Keli presudi u njegovu korist.

Odmah posle suđenja, ova ustanova objavila je čitav transkript razgovora između Novaka Đokovića i granične policije

Policija: Hvala vam. Koji su vaši razlozi za putovanje u Australiju danas?

Đoković: Ja sam profesionalni teniser i glavni razlog za dolazak ovde je učešće na Australijan openu u Melburnu u Viktoriji.

Policija: Hvala. Pitanje vezano za vašu vakcinaciju, da li ste vakcinisani protiv kovida-19? Niste vakcinisani?

Đoković: Nisam vakcinisan.

Policija: Hvala vam. Da li ste ikada imali kovid?

Đoković: Jesam. Imao sam kovid dva puta, prvi put u junu 2020. godine i skoro kada sam testiran pozitivno na PCR testu, 16. decembra 2021. godine.

Policija: Hvala. Izvinite, koji je datum bio u pitanju? 16. decembar?

Đoković: 16. decembar 2021. godine. Imam dokumente to da potvrdim, samo da…

Policija: Hvala. Napraviću fotokopiju ovih dokumenata.

Đoković: Da. To su PCR testovi, ovo je pozitivan koji je nastao 16. decembra.

Policija: Ko je umesto vas uradio prijavu za vizu?

Đoković: Zahtev je bio poslat od strane mog menadžera i ona je potvrđena na osnovu mogućeg medicinskog izuzeća koje mi je skoro izdato.

Policija: Za medicinsko izuzeće koje ste dobili, da li ste priložili neku dokumentaciju?

Đoković: Da, priložili smo dokumentaciju.

Policija: Svesni ste koje ste dokumente priložili.

Đoković: Da, nemam ih sada sa mnom, ali mogu da pokušam da ih pronađem elektronskim putem. Slali smo mejl nezavisnom medicinskom panelu koji je izabran od strane Federalne Vlade Australije kako bismo proverili sve zahteve za medicinsko izuzeće.

Policija: Dakle, izabrano je od strane Federalne Vlade?

Đoković: Tako je.

Policija: Dobro. I sve to da bi se proverio vaš zahtev za medicinsko izuzeće?

Đoković: Da. Na znanje mi je dato da su dva medicinska panela postojala, jedan je od strane Federalne Vlade, a drugi je bio povezan sa Viktorijom i Tenis Australijom. Nisam siguran za taj drugi, izvinjavam se, ali znam da je postojao medicinski panel Federalne Vlade, drugi je neki miks između Viktorije i Tenis Australije, nisam 100% siguran, ali mogu da proverim.

Policija: Da, da, nema veze, u redu je. Imate li neku formu dokumentacije?

Đoković: Da. Ovo je viza koja mi je izdata, to je pismo Tenis Australije.

Policija: Dobro, ovo pismo ovde kaže da je medicinsko izuzeće dobijeno od Tenis Australije, ali ne priča o Federalnoj Vladi? Ali vi ste sigurni?

Đoković: Da, proces je bio takav, da, proces je bio tu da su imala dva nezavis… Dva medicinska panela, od kojih jedan bio povezan sa Federalnom Vladom, to je sigurno. Čak sam dobio mejlove od njih sa dopuštenjem. Imam mejl, moj agent ga ima tako da mogu da tražim od njega da vam ga prosledi, ako su vam potrebne dodatne informacije, zato što su mi rekli da bi to bilo dovoljno za pregled.

Policija: Okej. Ne, sve je u redu, ako nam bude bilo potrebno, svakako ćemo vam reći, ali ne u ovom momentu. Treba da imamo ove dokumente, u svakom slučaju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter