Izvor: Novosti.rs
27.06.2023 u 18:12
0

POVRATAK NIJE BIO DOBAR: Aleksandra Krunić poražena u kvalifikacijama za Vimbldon

SRPSKA teniserka Aleksandra Krunić vratila se na teren nakon povrede, ali je poražena na startu kvalifikacija za Vimbldon od Amerikanke En Li sa 6:1, 6:1.

Trenutno 211. igračica planete je odigrala prvi meč još od 24. septembra prošle godine i jasno je da joj treba još vremena da uhvati pravi takmičarski ritam.

KAKO ĆE DALJE: Alkaras u poslednji čas promenio plan pred Vimbldon

Li (199. na VTA listi) je u potpunosti dominirala. U prvom setu je napravila dva, a u drugom tri brejka. Na sve to rivalki nije dozvolila nijednu priliku da joj oduzme servis. Ona se naredne runde domogla za 50 minuta.

Amerikanka će u drugom kolu igrati protiv bolje iz duela Katrina Skot – Olivija Gadecki.

Srbija ima još dve predstavnice u kvalifikacijama. Olga Danilović igra protiv Slovakinje Jane Cepelove, dok je protivnica Nataliji Stevanović teniserke iz Grčke Valentini Gramatikopulu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter