Izvor: Alo
23.06.2020 u 09:28
0

RAFALI PO ĐOKOVIĆU: Ceo svet ga krivi za buduće žrtva, a Hrvatska PREDNJAČI!

Novak Đoković posle Adria tura trpi velike kritike i čini se da postaju sve veće. Glavna vatra trenutno stiže iz – Hrvatske.

Hrvatski novinar ozbiljno je kritikovao najboljeg tenisera sveta i Adria Tur. On tvrdi da su svi brzo zaboravili Italiju i šta se dešavalo u ovoj zemlji. A onda je došao Adria Tour, koji je prvo održan u Beogradu pa ovog vikenda i u Zadru. Ne igra se ni ATP ni WTA, ali Novak Đoković, Goran Ivanišević i još nekolicina istaknutih ljudi iz sveta tenisa u saglasnosti s Teniskim savezom Hrvatske su organizovali nešto što bi moglo da postane novi regionalni rasadnik korona virusa.

PROČITAJTE I OVO

ŠOK ZA KUPCE: Cene voća drastično porasle

DRAMATIČNO! POD VODOM NA STOTINE DOMAĆINSTAVA: Meteorolozi NEMAJU DOBRE VESTI za danas (FOTO)

KORONA I MEĐU KOŠARKAŠIMA: Stefan Đorđević pozitivan na testu na korona virus

U ZAJEČARU JEZIVA NESREĆA: Mladići preminuli u bolnici

SIN DIPLOMATE U BEOGRADU IMAO UDES: Povređen i suvozač! Vatrogasci ih jedva izvukli iz smrskanog vozila

HAOS U GUČI: Poplavljeno 80 domaćinstava

Naredni deo teksta je izazvao poveliku buru i krajnje direktno se bavi pljuvanjem prvog reketa sveta, čak i krivljenjem za buduće žrtve koronavirusa.

– Broj onih koji će potencijalno izgubiti život zbog toga što se Đokoviću i ostalima udarala loptica dok je niko u Evropi ne udara nikad neće ni biti poznat. Ako bude žrtava, neće biti moguće odrediti na koji način su se zarazile, barem ne sve. U međuvremenu se saznalo da je prvi deo Adria Toura, odigran u Beogradu, verovatno imao slične posledice jer se vesela ekipa tenisera lepo zabavljala u noćnom klubu. Isto se dogodilo i u Zadru, naravno, ako je uopšte potrebno naglašavati, bez ikakvog pridržavanja mera – zaključio je novinar „Indeksa“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter