Izvor: informer.rs
10.03.2023 u 07:49
1

RAZOČARAN SAM ŠTO NOVAK NIJE TU! Direktor Indian Velsa poslao snažnu poruku: NE VIDIM POENTU, PA ON JE NAJBOLJI IGRAČ NA SVETU!

Direktor turnira u Indijan Velsu, Tomi Has, žali za tim što Novak Đoković nije mogućnosti da igra na ovom turniru

Svetski broj jedan je sprečen da dođe u Kaliforniju i da se takmiči u Indijan Velsu, pošto Sjedinjene Države i dalje ne puštaju nevakcinisane strance u zemlju, a njegov zahtev za izueće je odbijem.

Nekadašnji drugi reket planeta, a sada direktor Indiajn Velsa izneo je svoje mišljenje o ovoj situaciji.

– Razočaravajuće. Mislim da je Amerika jedina zemlja koja još uvek ima ograničenja da ne možete da uđete u zemlju ako niste vakcinisani – rekao je Has.

Tanjug/AP Photo/Kamran Jebreili

 

Nije su tu zaustavio Nemac, dodao je da ne vidi poentu u tome da se Novak ne dozvoljava ulazaku zemlju.

– Drugi profesionalni sportisti širom sveta su takođe odlučili da se ne vakcinišu. Moramo da ostavimo to po strani i jednostavno ga pustimo da igra. Ne vidim poentu, veoma sam razočaran što nije ovde. Mnogi ljudi iz sveta tenisa i mi kao turnir smo pokušavali sve da Đoković igra ovde, ali uzalud. On je najbolji igrač na svetu. Mislim da je to tužno. Pisao mi je da bi voleo da bude ovde – rekao je Has.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “RAZOČARAN SAM ŠTO NOVAK NIJE TU! Direktor Indian Velsa poslao snažnu poruku: NE VIDIM POENTU, PA ON JE NAJBOLJI IGRAČ NA SVETU!”

  1. Možda je trebao da proba da uđe sa meksičkim ilegalnim emigrantima kojh svakodnevno u Ameriku uđe par hiljada. Njih ne pitaju za vakcine.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter