Izvor: kurir.rs
26.12.2023 u 11:54
0

SRAMOTA ŠTA ITALIJANI PIŠU O NOVAKU: „Od njega Đoković drhti“

Novak Đoković dominira u 36. godini i, kako stoje stvari, ne planira da se zaustavi. Verovatano zbog toga, mnogi u svetu ne mogu očima da ga vide. I pišu svašta o njemu...

Lako Nole izlazi na kraj sa rivalima, a jedini koji je uspeo donekle da parira srpskom teniseru ove godine bio je Španac Karlos Alkaraz.

Treba pomenuti i Janika Sinera, italijanskog tenisera koji je u kratkom vremenskom intervalu uspeo dva puta da pobedi Novaka. Najpre u u finalu Završnog turnira u Torinu, a onda i u polufinalu Dejvis kupa u Malagi.

„UPLAŠIO SE“: Poznati Britanac o rivalstvu Alkaraza i Đokovića

Sada je italijanski list „Korijere delo sport“ posvetio jedan tekst mladom teniseru, a naslov je mnoge iznenadio – „Siner i senzacionalna statistika od koje drhte Đoković i Alkaraz“.

Autor ovog teksta potrudio se da istakne podatke po kojima je Siner bolji od Đokovića i Karlosa Alkaraza. Janik je jedini teniser u ovoj godini koji je savladao Đokovića i Alkaraza u najmanje tri navrata: dve pobede protiv Novaka na Završnom turniru u Torinu i potom u Dejvis kupu, kao i trijumf nad Karlosom Alkarazom u Majamiju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter