Izvor: SD.RS
15.08.2023 u 09:29
0

ZAHUKTAVA SE U SINSINATIJU: Đoković je spreman, evo kada izlazi na teren!

Novak Đoković bi trebalo da danas prvi put izađe na teren posle finala Vimbldona.

Kažemo, “trebalo”, jer je kiša u dobroj meri pokvarila užitak teniskim sladoksucima u ponedeljak, pa je došlo do pomeranja programa na mastersu u Sinsinatiju.

Ako vremenski uslovi budu dozvolili, Đoković će u utorak igrati u prvom kolu dubla u paru sa sunarodnikom Nikolom Ćaćićem, a njihovi rivali su Džejmi Marej i Mihael Venus.
Ovaj duel je planiran za 19 časova, ali pitanje je da li će baš tada početi jer će prethodno od 17 časova na “Stadionu 3” igrati Miomir Kecmanović i Tomi Pol, a zatim će duel prve runde završiti Brendon Nakašima i Sten Vavrinka.

Đoković će u utorak uveče saznati i ime rivala u drugoj rundi singl konkurencije, posle duela Alehandra Davidoviča Fokine i Tomasa Ečeverija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter