Izvor: BSC happy portal
30.05.2023 u 09:40
0

SRAMOTAN POTEZ ALBANACA: U Orahovcu oskrnavili mural Novaku Đokoviću (FOTO)

Stanovnici gornjeg dela Orahovca su jutros oko 6:00 zatekli uništen mural i sada se čeka dolazak policije.

Mural u Orahovcu, posvećen najboljem srpskom teniseru Novaku Đokoviću, uništen je tokom noći, javlja sajt radija Goraždevac.

VAŽAN DAN ZA ĐOKOVIĆA: Novak danas startuje na Rolan Garosu protiv Kovačevića

Đoković je, nakon jučerašnje pobede u prvom kolu Rolan Garosa, na kameri ispisao poruku; „Kosovo je srce Srbije – stop nasilju“,

Oslikavanje murala Đokovića u gornjem delu Orahovca je deo projekta „Boja u vazduhu“ koji je realizovala organizacija „Amici di Decani“, u saradnji sa umetnikom Deroksom, koji je početkom prošle godine, u mestima sa srpskim stanovništvom na Kosovu i Metohiji oslikao murale po želji i dogovoru sa domaćinima.

Mural Đokovića, koji je bio oslikan na jednoj srpskoj kući preko puta crkve u Orahovcu, uništen je i početkom februara, kada je bio prefarban belom bojom.

Taj mural je oslikan u martu 2022. godine.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter