Izvor: kurir
05.03.2024 u 10:42
0

VEČITI NE ŽELE DA ON DELI PRAVDU: Srđan Jovanović kandidat da sudi u hrvatskoj ligi

Fudbalski savez Hrvatske doneo je odluku da sve derbi mečeve u domaćem prvenstvu do kraja sezone sude stranci, prenose „Sportske novosti“.

Tako bi  srpski sudija Srđan Jovanović uskoro mogao da deli pravdu u najvećem derbiju hrvatskog fudbala između Dinamo Zagreba i Hajduka.

„Ko bi mogao da vodi naše derbije? Verovatno su najveća šansa susedne države, pa se ne bi trebalo čuditi ako se na utakmici Hajduk – Dinamo sa pištaljkom pojavi Slovenac Slavko Vinčić ili Irfan Peljto iz BiH ili Srbin Srđan Jovanović, ili neki četvrti tih država. U HNS-u nije precizno definisano iz kojih će država pokušati dovesti da dovedu sudije, mogu to da budu i Italijani, Nemci, Holanđani… ali prema onome što se može čuti iz Sudijske komisije to nije lak posao pa bi sa susedima mogla da bude najveća šansa“, piše hrvatski portal.

Za Evropu i svet je možda dobar, ali ne i za Superligu Srbije, jer večitima, nažalost, nije po volji. Kako to obično biva, u inostranstvu ga izuzetno cene i poštuju, a u Srbiji provlače kroz najgore blato.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter