Izvor: novasport
08.10.2023 u 13:07
0

VELIKE PROMENE U DENVER NAGETSIMA: Jokić neće više biti najplaćeniji

Jedan od najboljih košarkaša Denver Nagetsa Džamal Marej dobiće novi ugovor od svog kluba.

To je potvrdio generalni menadžer kluba Kalvin But, koji kaže da će Marej po svoj prilici dobiti supermaks ugovor kakav je pre njega dobio i Nikola Jokić.Njih dvojica su vodili Denver do prve titule u svojoj klupskoj istoriji, što će Kanađanin posle fantastičnog plej-ofa i šampionskog prstena znati da naplati.

NEZABELEŽENO U ISTORIJI: Niko pre Đokovića nije bio ovako dominantan

U praksi to znači da će Marej biti plaćeniji od najboljeg igrača u šampionskom timu Nagetsa Nikole Jokića, jer se i granica seleri kepa pomera. Nikola je prošle godine u julu potpisao najveći ugovor u NBA istoriji i dobio je od svog kluba petogodišnju saradnju vrednu 264 miliona dolara.

Mareju bi sada trebalo da pripadne preko 300 miliona dolara, ako Džamal ispuni sve uslove koji se pred njega stavljaju.

A s obzirom na to da je prošle sezone imao 20 poena, četiri skoka i 6,2 asistencije pred plej-of, a da je svoje brojke u plej-ofu približio koti od 30 poena (26,1 poen, 7,1 asistencija i 5,7 skokova), nema sumnje da će biti jedan od opasnijih napadača i u sezoni koja dolazi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter